Si të shëroni ulcerat afroze?…

​“Plagët e trëndafilit” janë problem i zakonshëm oral. Ndryshe të njohura edhe si ulcerat aftoze, ato shkaktojnë edhe dhimbje.

Shfaqen kudo brenda gojës, por zakonisht në buzë, faqe dhe poshtë gjuhës. Atyre iu duhen pak ditë para se të arrijnë majën sa i përket aspektit të dhimbjes dhe acarimit. Me fjalë të tjera, ju nuk filloni ta ndjeni dhimbjen menjëherë, por pas një kohe të shkurtër .

Por, ekziston një truk i thjesht që mund ta përdorni për ta hequr qafe këtë dukuri. Më e mira e kësaj është se nuk keni nevojë për ilaçe! 

Thjesht përzieni një lugë gjelle kripë në një gotë me ujë, pastrojeni gojën me të dhe mbajeni ashtu për disa minuta para se ta nxirrni jashtë

Gjëja tjetër që duhet ta bëni është të ngrohni pak ujë, preferohet para se të shkoni të flini, shtrydhni në të një limon dhe pini atë.

Do të mahniteni të nesërmen në mëngjes kur e shihni se më nuk i keni këto ulcera!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s