Cfarë sëmundjesh mposht kivi?…

Diabeti
Kivi është i pasur me fibra dietike dhe është një zgjedhje shumë e shëndetshme për diabetikët pasi ai ndihmon në kontrollin e nivelit të sheqerit.

Kolla
Kivi është gjithashtu i dobishëm në parandalimin e kollitjes. Është i njohur si një furnizues shumë i mirë i dy vitaminave C dhe K.

Astma
Fruti i kivit, gjithashtu, mund të parandaloj astmën dhe kancerin e zorrës së trashë

Sytë
Si një frut i ëmbël dhe i vogël me një shije të veçantë, ai gjithashtu ka fuqinë për të mbrojtur sytë.

Shëndeti
Ngrënia e tij është një aktivitet thelbësor i përditshëm për të gjithë ne për të mbajtur trupin tonë funksional siç duhet.

Advertisements

One thought on “Cfarë sëmundjesh mposht kivi?…

  1. Pingback: Cfarë sëmundjesh mposht kivi?… | Keep Your Health Safe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s