“Bima e pavdekshmërisë” që e keni në shtëpitë tuaja. Ja të mirat që i sjell shëndetit…

Nëse keni një bimë aloe vera do të përfitoni shumë, kryesisht për shkak të vetive të saj medicinale.
Ajo çfarë duhet të bëni është të prisni bimën në copa për të përfituar prej saj xhelin efektiv. Gjithashtu lëngu i aloe verës mund të gjendet në shumicën e dyqaneve ku shiten ushqime të shëndetshme, por xheli i nxjerrë nga bima mund të jetë më i sigurt dhe për të mos përmendur se është variant më i lirë.

 Ja përfitimet që mund të merrni nga ky xhel.

  • Shëron djegiet
  • Shëron plagët
  • Zbut aknet dhe ekzemat
  • Zbut skuqjen dhe problemet e tjera të lëkurës
  • Mund të përdoret si ilaç anti-kruarje
  • Redukton rrudhat
  • Ju ndihmon për të pasur flokë të shëndetshëm (madje mund të parandalojë humbjen e flokëve)
  • Hidraton lëkurën
  • Mund të përdoret si një xhel rroje
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s