Ja çfarë tregon gjatësia e gishtave për personalitetin tuaj!…

Gjatësia e gishtave të duarve, lidhet me llojin e personalitetit të një individi. Ekzistojnë tre lloje të ndryshme personalitesh, bazuar në gjatësinë e gishtit të unazës në raport me gishtin tregues.
A) Nëse gishti juaj i unazës është më i gjatë sesa gishti tregues ju jeni:

Të parezistueshëm për të gjithë ata që ju rrethojnë. Askush nuk iu thotë dot jo.
B)    Nëse gishti juaj i unazës është më i shkurtër sesa ai tregues: 
Me vetëbesim, të aftë dhe interesantë. Njerëz që përmbushin objektivat në jetë.

C).   Nëse gishti i unazës është me të njëjtën gjatësi sa ai tregues:
Paqësor, të thjeshtë dhe shoqëror.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s